0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Nisan 2020 Çarşamba 22:36:00 - Güncelleme:22 Nisan 2020 Çarşamba 22:55:00

Çamlıca Camisi'nin mahyaları görsel şölen oluşturdu

Kaynak: DHA

ABONE OL

Ramazan ayının yaklaşması ve koronavirüs nedeniyle Çamlıca Cami'nin minareleri arasında, “Evde kal Türkiyem, Namaz dinin diğeridir" mahyaları yazıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle mahyalardan vatandaşlara "Evde kal Türkiyem" uyarısı yapılırken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle de mahyalara Türk Bayrağı yansıtıldı.

Oluşan görsel şölen drone tarafından havadan görüntülendi.

Ramazan ayının yaklaşması ve koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle Çamlıca Camii'nin minareleri arasında, “Evde kal Türkiyem, Namaz dinin direğidir" mahyaları yazıldı.

Üsküdar'da bulunan Çamlıca Cami'nin minareleri arasına Ramazan ayı nedeniyle “Ya şafi, dua ibadetin özüdür. Namaz dinin direğidir. Namaz müminin miracıdır" mahyaları yazıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle mahyalardan vatandaşlara "Evde kal Türkiyem" uyarısı yapılırken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle de mahyalara Türk Bayrağı yansıtıldı. Oluşan görsel şölen drone tarafından havadan görüntülendi.

Etiketler : Çamlıca Camisi ramazan ayı korona evde kal türkiye
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX