0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mayıs 2018 Cuma 02:00:00 - Güncelleme:25 Mayıs 2018 Cuma 02:00:00

'Bir yere gitmiyorum'

F.Bahçe’de sezonun en çok tartışılan ismi olan Valbuena, Fransa’ya dönecek dedikodularına, “Böyle bir şey yok. İstanbul güzel bir şehir, kendimi orada iyi hissediyorum” diyerek nokta koydu.

GÜNEŞ

ADINA SAHA YAPILDI

FENERBAHÇE’DE en çok tartışılan isimlerin başında gelen Mathieu Valbuena, ülkesi Fransa’da özel bir etkinliğe katıldı ve geleceğiyle ilgili dedikodulara cevap verdi. Futbola başladığı Bordeaux’nun Blanquefort takımı için yapılan ve adının verildiği saha açılışına katılan Valbuena, eski takımı Bordeaux’a döneceği söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kendisi için gurur verici bir an olduğunu dile getiren 33 yaşındaki Fransız yıldız, “Kelimelerle tarif edilmeyecek bir mutluluk yaşıyorum” dedi.

DÜNYA KUPASI’NIN FAVORİSİYİZ

FRANSA Milli Takımı'na çağrılmamasından ve Rusya’daki Dünya Kupası’yla ilgili de konuşan Valbuena, “Çok iyi bir yeni jenerasyon yakaladık. Rusya’da mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum. Avustralya, Peru ve Danimarka kaliteli ekipler ama Fransa’nın seviyesinde değiller. Gruplardan rahat çıkacağımızı düşünüyorum. Benim gibi kadroya çağrılmayan birçok isim var, Deschamps’ın tercihlerini saygıyla karşılamalıyız” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL GÜZEL BİR ŞEHİR

FRANSIZ gazetecilerin, “Geri dönüyor musun?” sorusuna da 33 yaşındaki yıldız, “Böyle bir şey yok. İstanbul güzel bir şehir, İstanbul’da kendimi iyi hissediyorum” diyerek ayrılacak dedikodularına noktayı koydu. Fenerbahçe ve Aykut Kocaman’la yaşadığı sorunlar hakkında sorulan sorulara da Valbuena, “Buraya beni değil stadı konuşmamız lazım. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim” diyerek geçiştirmesi dikkat çekti. Sarı-Lacivertli formayı bu sezon 40 kere sırtına geçiren Fransız yıldız, 8 gol, 16 asistlik bir performans sergiledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX