0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Ekim 2021 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:13 Ekim 2021 Çarşamba 08:00:00

Uzman Astrolog Özlem Recep ile günlük burç yorumları - 13 Ekim

Bugün burçları neler bekliyor? Hangi burç nelere dikkat etmeli? Günün şanlı burçları neler? İşte Astrolog Özlem Recep yorumuyla 13 Ekim Çarşamba günlük burç yorumları...

TERAZİ: SEVDİĞİ KİŞİYLE ARADAKİ HIZLICA BUZLAR ERİYOR

KOVA: DOSTLARINDAN GELECEK HABERLERE SEVİNEBİLİR

YENGEÇ: PARASAL KONULARDA ŞANSLI BİR DÖNGÜ İÇİNDE

İKİZLER: GİZLİ DÜŞMANLARI BİR BİR GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK

Koç Burçları: Kariyerinizle ilgili güç kazanacaksınız, ancak açık düşmanlara ya da ortağınızdan gelecek hileli davranışlara dikkat.

Boğa Burçları: Hukuksal konulardan yana oldukça şanslısınız. Çalışma arkadaşlarınızla çekişmemeye özen gösterirseniz sizin için iyi olabilir.

İkizler Burcu: Finansal konularla ilgili güç ve motivasyon kazanacaksınız. Çocuğunuzun sağlığı ve eski sevgiliye dikkat.

Yengeç Burcu: Evliliğiniz içerisinde eşinizin manipülasyonlarına oldukça açıksınız. Evinizin içerisinde dengeyi bulmak zor olabilir.

Aslan Burcu: Çalışma ortamınızda güç gösterileri canınızı sıkabilir. Yeni sözleşme ve istifalar yakın gibi görünüyor.

Başak Burcu: Aşk hayatınızdaki gelişmeler sizi mutlu ederken, parasal konulardaki atılımlara dikkat.

Terazi Burcu: Evinizin içerisinde geçmişte yaşadığınız sıkıntıların tekrarlanması muhtemel, bugün ben egosunda olursanız sıkıntı yaşamanız muhtemel.

Akrep Burcu: Gizli düşmanlıklara açık bir süreçten geçmektesiniz. Yeni sözleşme, anlaşmalar ve konuşmalarınızı bu doğrultuda yapmanız size fayda sağlayacaktır.

Yay Burcu: Hayalleriniz gerçeğe dönerken, bu süreç içerisinde değer verdiğiniz konularla kişilerin size verdiği tepkiler arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Hayat sizin hayatınız, keyfini çıkarın derim.

Oğlak Burcu: Kariyer, otorite ve babanızla ilgili konular, eşinizle yaşadığınız çıkmazlar ruhunuzu sıkıyor olabilir. Gücünüzü toparlarsanız projelerinizle ses getireceksiniz.

Kova Burcu: Gizli kalan bir yapınız ve yaşadığınız gizli olaylar bulunuyor olabilir. Peki bu süreçlerden geçerken, iç dünyanızda dengeyi bulabiliyor musunuz? Bu günlerde bu soruların cevaplarını alacaksınız.

Balık Burcu: Topluluklar içerisinde güç kazanacaksınız. Önemli konularda hakkınızı aradığınız süreçlerden geçerken 2022 ortasıyla birlikte bugünlerde yaşadığınız zorlukların meyvelerini toparlayacaksınız.


Etiketler : BURÇLAR BURÇ YORUMLARI GÜNLÜK BURÇLAR
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX