0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Kasım 2021 Perşembe 18:04:00 - Güncelleme:11 Kasım 2021 Perşembe 18:04:00

Sıcaklıklar yarından itibaren artacak

Kaynak: DHA

ABONE OL

Sıcaklıklar cuma gününden itibaren artmaya başlayacak ve hafta sonu yer yer mevsim normalleri üzerine çıkacak.

Meteroloji Genel Müdürlüğü'nce Türkiye'de mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının, cuma gününden itibaren artmaya başlayacağı ve hafta sonu mevsim normalleri üzerine çıkacağı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinden 12-18 Kasım'ı içeren haftalık hava durumu raporu yayımlandı.

Rapora göre, hava sıcaklıklarının, cuma gününden itibaren artmaya başlayacağı ve hafta sonu mevsim normalleri civarı ve üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Ülke genelinde cuma, cumartesi ve pazar günleri yağış beklenmezken, pazartesi ve salı günü kuzey kesimlerde sağanak yağışlar bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN SİS UYARISI

Marmara ile kuzey, iç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yoğun olmak üzere sis ve pus beklendiği belirtilerek, ilgililerin ve vatandaşın dikkatli olmaları, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımlayacağı güncel tahmin ve uyarılarını takip etmeleri istendi.

Etiketler : meteroloji türkiye mevsim normalleri hava sıcaklıkları
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX