0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Mart 2021 Salı 18:14:00 - Güncelleme:02 Mart 2021 Salı 18:14:00

2 yaşındaki ela biberonla kuzu besliyor! Minik kalpler sevgiyle buluştu

Mustafa Yener, torununun isteği üzerine annesinin emzirmediği kuzuyu satın alıp eve getirdi. Yener'in 2 yaşındaki torunu Ela ile birlikte biberonla beslediği kuzu, yeniden hayata bağlandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Mustafa Yener (56), torunlarından 2 yaşındaki Ela Yener'in isteğini kırmayıp bir kuzu satın aldı. Annesinin emzirmediği hayvanı tercih edip evine getiren Yener, torunuyla birlikte kuzuyu biberonla beslemeye başladı. 2 çocuk, 4 torun sahibi Yener'in aldığı kuzuya bir süre sonra ev halkı alıştı.

ELA, ELLERİYLE BESLİYOR

Doğal yollardan beslenemediği için gelişemeyen ve ayakta durmakta güçlük çeken kuzu şimdi ailenin maskotu haline geldi. Evin en küçük torunu minik Ela, kuzuyu elleriyle besliyor. Torununun isteği üzerine aldıkları kuzuyu bakımla hayatta tuttuklarını anlatan Mustafa Yener, "Evde çocuğumuz gibi bakıyoruz" diye konuştu.

Mustafa Yener "Görenler çok şaşırıyor. Torunum kuzudan ayrılamıyor, sütünü bile eliyle içiriyor" dedi.

Etiketler : Mustafa Yener Manisa Ela Yener kuzu
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX