0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mayıs 2018 Salı 00:01:00 - Güncelleme:22 Mayıs 2018 Salı 00:02:00

Hak ettiğimiz başarılara koşacağız

Olcay Şahan, Trabzonspor taraftarına önümüzdeki sezon için söz verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Olcay, “Sizlerin dillere destan desteği sayesinde hak ettiğimiz başarılara koşacağız” dedi. 

■ TRABZONSPOR’UN yıldızı Olcay Şahan, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla adeta günah çıkardı… Sezon boyunca istedikleri performansı zaman zaman sergileyemediklerinin altını çizen Olcay, taraftarlardan özür diledi ve gelecek sezon için de söz verdi. Olcay, “İnişlerle, çıkışlarla dolu bir sezon oldu bizim için. Çeşitli zorluklar çeksek de takım olarak bir şeyi çok iyi biliyorduk. Sezon boyunca sahada skor ne olursa olsun, arkamızda her zaman siz vardınız” dedi. 

BİZLERE İNANIN

■ OLCAY şöyle devam etti: “Bitmek bilmeyen, dağları aşan sevginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Biliyorum ki takımdaki her arkadaşım da benimle aynı fikirde. Sizi gururlandırmak için hepimizin elinden gelen her şeyi sahaya yansıtmaya çalıştığına emin olun. Bizlerin deneyimine, bu şehrin enerjisine inanın! Önümüzdeki sezon sizlerin dillere destan desteği sayesinde hak ettiğimiz başarılara koşacağımıza olan inancım tam.” 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX