0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Kasım 2018 Çarşamba 15:19:00 - Güncelleme:14 Kasım 2018 Çarşamba 18:54:00

Kremlin Sözcüsü Peskov: ABD, Trump yönetiminde öngörülemez bir ülke haline geldi

Kremlin Sözcüsü Peskov, ABD'nin son dönemde öngörülemez hale geldiğini ve bunun herkesi ciddi şekilde endişelendirdiğini belirtti.

Dojd televizyonuna demeç veren Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "ABD'nin son dönemde öngörülemez hale geldiği hiç kimse için bir sır değil ve artık herkes bunu açıkça dile getiriyor. Dünyanın en büyük ülkesindeki, en büyük ekonomisindeki bu öngörülemezlik, elbette herkes için derin bir endişe kaynağı" dedi.
Peskov, bu öngörülemezlik nedeniyle ABD yaptırımlarının ikinci dalgasının ne zaman geleceğini tahmin edemediklerinin altını çizdi.

Peskov'un açıklamaları, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Donald Trump'ın Arjantin'deki G20 zirvesinde yapması beklenen görüşmeden iki hafta önce geldi.

İki ülke arasındaki ilişkiler, ABD'nin eski Rus ajan Sergey Skripal'in İngiltere'de zehirlenmesi nedeniyle Rusya'ya yeni yaptırımlar uygulamayı planlaması nedeniyle yeniden gerilmişti.

(Sputnik)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX