0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Eylül 2021 Salı 07:31:00 - Güncelleme:07 Eylül 2021 Salı 07:31:00

Uzman Astrolog Özlem Recep ile günlük burç yorumları - 07 Eylül

Bugün burçları neler bekliyor? Hangi burç nelere dikkat etmeli? Günün şanlı burçları neler? İşte Astrolog Özlem Recep yorumuyla 07 Eylül Salı günlük burç yorumları...

YAY: PARASAL ENERJİSİ ARTACAK, BORÇLAR KAPANACAK

AKREP: YENİ İŞ TEKLİFLERİ HER AN KAPINIZI ÇALABİLİR

BOĞA: SIKINTILARI ATLATMAK İÇİN ÇOK AZ ZAMAN KALDI

BALIK: EV HALKINI İLGİLENDİRECEK MÜJDELİ HABERLER VAR

7 Eylül

Şifacı Başak Yeniayı oluşuyor. Sislerin arkasındakiler, maskeler düşüyor. Tamam mı devam mı kararları ve sürpriz yeni başlangıçlar..

Etkilerini hem bugün hem de önümüzdeki 15 gün çok derinden hissedeceğiz.

Koç: Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz, diyet detoks programlarında aşırıya kaçmamak önemli. Beklediğiniz iş fırsatları bulunuyorsa 7 Eylül'deki yeni fırsatlar size şanslı kapıları açacak gibi görünüyor. Haftanın sonuna doğru ilişkilerde özgürlük arayışına dikkat.

Boğa: gökyüzü aşkı çağırırken, dostlar, arkadaşlar ve eşinizden gelebilecek destekler söz konusu olacak. Sırlarınızı kimseye açmamanızı öneriyorum. Geçmişte söyledikleriniz de şimdi başkaları tarafından karşınıza sunuluyor olabilir, aman dikkat. 7 Eylül Yeniayıyla beraberliğinizde önemli adımlar atarken, uzak seyahatler planlayabilirsiniz.

İkizler: Aile içinde bazı sorunlar, iş hayatınızdaki eleştirilere veya enerjinizi fazlaca zorlamanız sonucunda kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. 7 Eylül civarı ev-ofis değiştirme kararları, ev alma sürecinin içerisine girebilirsiniz. Çocuğunuz ve sağlığıyla ilgili konular da gündeminizde olabilir. Kalbiniz yalnızsa aşk hayatınızda yeni bir yol mu, eski olan aşk acısı mı şimdi karar zamanı olacak, sizler için.

Yengeç: 7 Eylül haftasıyla iletişim, kısa seyahatler, eğitim planları yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili iletişiminiz artıyor, flörtler kapıyı çalıyor. Arkadaşlar, yeni tanışacağınız kişiler sizi mutlu edecek. Sevdiğiniz kişiyle beraberliğinizde daha mutlu ve uyumlu olurken, aile ve yuva konuları gündemdeyken, aile içi sıkıntılara açıksınız.

Aslan: Parasal konular Eylül ayında gündeminizde olacak. Gözden kaçırdığınız ödemeleriniz bulunabilir, dikkat. 7 Eylül ile birlikte parasal konularla ilgili şanslı fırsatlar, yeni atılımlar gündemdeyken, ev - aile içerisinde taraf tutanlar arkadaşlarınız ve kardeşlerinizle ilgili problemlerle uğraşabilirsiniz.

Başak: 7 Eylül tarihiyle arkadaşlar, dostlardan yana yüzünüz gülerken, beraberliğinizde, evliliğinizde ortak alacağınız kararları almadan önce birbirinize zaman tanımanız oldukça önemli. Kendinizi adeta baştan yarattığınız bir süreci yaşıyorsunuz, tadını çıkarın derim.

Terazi: İş hayatı, değişen çalışma arkadaşlarıyla ilgili konular gündeminizde olabilir. Sağlığınızla ilgili sıkıntılı ortamlar bulunuyor, kalabalık ortamlara katılırken dikkatli olmalısınız. Eğitim, seyahat konularıyla ilgili gündeminiz doluyken, beraberliğinizle ilgili net kararlar vermeden önce kendinizden emin olmak önemli

Akrep: Kalabalık ortamlar ve aktivitelerde bulunacağınız önemli bir zaman dilimindesiniz. Arkadaş ortamınızda gizli sırları duyacağınız, düşmanlıkların arka perdesini anlayacağınız bir zaman diliminden geçmektesiniz. Yurtdışı planları, eğitim hak ve prosedürlerle ilgili zorlanmamak için profesyonel kişilerden destek almalısınız.

Yay: Yöneticileriniz, aile büyüklerinizle ilgili gerilimlere dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçerken, aslında pek çok konunun sizin gelişiminiz olduğunu fark ederek ilerlemek oldukça kıymetli. Zaman zaman iş hayatınızda bunalabilir, bazı hayal kırıklıkları ile karşılaşabilirsiniz. Yabancılar ve kalabalık arkadaş grupları ile seyahat yapmak istiyor olabilirsiniz.

Oğlak: Uzak yakın seyahatler,eğitimler ve sözleşmeler bu Ay konunuz olacak. Mart ayından bu zamana kadar beklediğiniz gelişmelerin sonucunu alırken, size teslim edilmeyen haklarınızı almaya doğru ilerleyeceksiniz. Kariyerinizdeki çabalarınız, yöneticilerinizle zaman zaman fikir ayrılıklarınız gündeminizdeyken, gerginliklere çok dikkat etmeniz gereken süreçleri gösteriyor.

Kova: Parasal konularda bir tamamlanma enerjisi sizinle birlikte olacak. Kredi alım, vergi, sigorta işlemlerinden alacağınız paralar ve yapılandırmalar size iyi gelecek. Kariyerinizde uzunca zamandır zorlandığınız konuların geri dönüşümünü almaya başlayabilirsiniz. Yabancılar, hukuki konular ve internet hesaplarınızın hacklenmesiyle ilgili adımlara dikkat etmeniz gerekirken, düşünceleriniz arasında sıkıntılara dikkat etmeniz gerekiyor.

Balık: Beraberliğiniz, evliliğiniz, dostlarla ilişkileriniz gündeminizde olabilir. Neyi hayal ediyorduk da bulamadık? Geçmişte verilen sözler tutuldu mu? Tüm bunlar gözler önündeyken, özellikle ayın sonundaki Dolunay'da çıkmaza giren konulara şaşıracak ve önceliklerimizi belirliyor olacağız. 7-15 Eylül döneminde nikah, evlilik hazırlıkları yapılabilir. Ev-ofis taşınmaları gündeminizde olabilir.


Etiketler : Uzman Astrolog Özlem Recep günlük burç yorumları - 07 Eylül
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX