0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Mayıs 2020 Pazartesi 18:36:00 - Güncelleme:11 Mayıs 2020 Pazartesi 18:36:00

Kezzaplı dehşet! 3 çocuk annesi kadına kabusu yaşattı

Isparta'da 3 çocuk annesi Melahat Ü. (38), boşanma davası açtığı eşinin kezzaplı saldırısına uğradı. Yüzü ve sol kolu ile elinin bir kısmında yanık oluşan Melahat Ü., tedavi gördüğü hastanede, eşinin kendisini sürekli tehdit ettiğini söyledi.

M.A.Ü.'den şikayetçi olan Melahat Ü., eşinden şiddet gördüğü için boşanma davası açtığını olay akşamı işe gitmek için evden çıktığını anlatarak, "Arkamı döndüğümde yüzüme kezzap atıldığını hissettim ve yandım" dedi.

Eşinin daha önce de evine geldiğini ve polise ihbarda bulunduğunu kaydeden Melahat Ü., "Polis ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı. Uzaklaştırması vardı. Bu olaydan sonra kendisinden şikayetçi oldum. Tutuklanmasını istiyorum" diye konuştu. Eşinin sürekli çocukları aracılığıyla kendisine ulaştığını anlatan Melahat Ü., akrabaları aracılığıyla da 'Zarar vereceğim' mesajları gönderdiğini söyledi.

Eşinin çocukları yurda vereceğini söylediğini de kaydeden Melahat Ü., "Beni bu şekilde boşanma davasından vazgeçirmeye çalışıyor" dedi.

Etiketler : kezzap kadın anne ısparta
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX