0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Temmuz 2020 Perşembe 17:45:00 - Güncelleme:23 Temmuz 2020 Perşembe 17:46:00

Kardeşini köpekten koruyan Walker'a fahri Dünya Şampiyonluğu verildi

Dünya Boks Konseyi, kız kardeşini köpek saldırısından koruyan ve köpekle boğuştuktan sonra yüzüne yaklaşık 90 dikiş atılan Bridger Walker'ı "Dünya Şampiyonu" ilan etti.

Dünya çapında ünlenen ve gösterdiği cesaretle övgüler alan ABD’li Bridger Walker’a, bir övgü de Dünya Boks Konseyi'nden (WBC) geldi.

WBC, Walker’ı gösterdiği kahramanlıktan dolayı "Dünya Şampiyonu" ilan etti ve ona şampiyonluk kemeri armağan etti.

WBC Başkanı Mauricio Sulaiman, “WBC’nin yeni dünya şampiyonu! Bridger Walker: Gezegenin en cesur adamı! Seninle gurur duyuyoruz sevgili Bridger. Sen gerçek bir kahramansın.” açıklamasını yaptı.

"BİRİ ÖLECEKSE BU BEN OLMALIYIM"

Walker, 4 yaşındaki kız kardeşini köpek saldırısından kurtarmak için araya girmiş ve köpeğin saldırısına maruz kalmıştı. Saldırıdan sonra yüzüne yaklaşık 90 dikiş atılan Walker, “Biri ölecekse kardeşim yerine bu ben olmalıyım diye düşündüm ve harekete geçtim.” demişti.

Etiketler : Bridger Walker köpek saldırısı dünya şampiyonu boks
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX