0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Haziran 2019 Salı 09:50:00 - Güncelleme:18 Haziran 2019 Salı 10:07:00

İtalyanlar yazdı! Milan Badelj Fenerbahçe'ye

İtalyan basını, Milan Badelj’in Fenerbahçe ve Fiorentina arasında bir tercih yapacağını yazarken, Sarı-Lacivertli kulübün teklifinin daha cazip olduğunun altı çizildi.

İtalyan basını, “Kulübünden ayrılacak olan tecrübeli oyuncuyu 4 takım istiyor. Ancak Badelj, Fenerbahçe ve Fiorentina arasında bir tercih yapacak” diye yazdı.

Fenerbahçe'nin Lazio’dan ayrılma kararı alan Milan Badelj için devreye girdiği ortaya çıktı. Corrierre dello Sport Gazetesi, 30 yaşındaki defansif orta saha oyuncusunun kariyerine Lazio dışında bir takımda devam etmek istediğini belirtirken, “Fenerbahçe, Bordeuax, Zenit ve Fiorentina tecrübeli ismi kadrosuna katmak istiyor. Lazio, Badelj için bonservis bedeli talep etmeyecek” ifadelerine yer verdi.

26 MAÇTA OYNADI, 1 GOL ATTI

Haberde, Fiorentina ve Fenerbahçe’nin daha avantajlı olduğu da vurgulanırken, “Badelj öncelikle futbol hayatına İtalya’da devam etmek istiyor. Ancak Fenerbahçe’nin şartları daha cazip. Muhtemelen son transferini yapacak olan Badelj uzun süreli ve iyi kazanacağı bir sözleşmeyi imzalamak istiyor” vurgusu yapıldı. Milan Badelj geçen sezon Lazio formasıyla 26 resmi maçta sahaya çıkarken, 1 gol attı.

(Star)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX