0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Ağustos 2018 Salı 01:00:00 - Güncelleme:07 Ağustos 2018 Salı 01:00:00

Günah keçisi Gomis

Maaşına zam istemesiyle tepki çeken Gomis, Süper Kupa’daki performansıyla da hayal kırıklığı yaşattı. Taraftarlar ise kaçırdığı penaltıyla Galatasaray’ı kupadan eden Bafe’ye sahip çıktı.

GÜNEŞ

SAHADA RUH GİBİ GEZİNDİ

■ Galatasaray’da geleceği belirsizliğini koruyan Bafetimbi Gomis, eleştiri oklarının hedefinde… Geçen yıl gösterdiği performansın ardından maaşına zam isteyen Fransız golcünün bu talebi yönetim tarafından geri çevrilmişti. Aklı karışık olan ve sezon başı hazırlık maçlarında kötü bir performans ortaya koyan Bafe, Süper Kupa finalindeki Akhisar maçında da tel tel döküldü. 120 dakika saha içinde ruh gibi gezinen Fransız golcü, son penaltıyı kaçırarak da Galatasaray’ı kupadan etti.

ÇOK ÇALIŞACAĞINA SÖZ VERDİ

■ SARI-KIRMIZILI forma altında kullandığı 7 penaltının 4’ünü kaçıran Gomis’e bir grup taraftarlar tepki gösterse de büyük çoğunluğu sahip çıktı… Gomis’e sevgi dolu mesajlar atan Galatasaray taraftarına Fransız futbolcunun da cevabı gecikmedi. Tüm yaşananlara rağmen taraftarın kendisine destek olmasıyla mutlu olan Bafe, sosyal medya hesabından, “Çok çalışacağıma emin olabilirsiniz. Sezonun ilk kupasını size getiremediğim için çok üzgünüm” açıklamasını yaptı.

CENGİZ KAFA KARIŞTIRDI

■ BAŞKAN Mustafa Cengiz ise Gomis hakkında yaptığı açıklamayla akılları karıştırdı… Zam talebi yüzünden Fransız futbolcuya sitemkar olan Başkan Cengiz, kaçan penaltıyla ilgili “Futbol bu, her şey var” derken Bafe'nin transferiyle ilgili ise “Bekleyip göreceğiz” açıklamasını yaptı. Katar takımlarının yakından takip ettiği Gomis’e teknik direktör Fatih Terim’in “Kendini bir an önce toparla” dediği de öğrenildi. Bafe, ay sonuna kadar eski halinde dönemezse büyük ihtimalle satılacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX