0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Eylül 2018 Pazar 11:16:00 - Güncelleme:23 Eylül 2018 Pazar 12:05:00

TBMM Başkanı Binali Yıldırım'dan af teklifi açıklaması: Bütün kanun teklifleriyle aynı şekilde işlem görecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Özbekistan ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu. Yıldırım, MHP'nin af teklifiyle ilgili "Sunulan bütün kanun teklifleri nasıl işlem görüyorsa bu da aynı şekilde işlem görecek." dedi.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'e hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

MHP'nin vereceği af teklifi ile ilgili açıklama yapan TBMM Başkanı Yıldırım, "Sunulan bütün kanun teklifleri nasıl işlem görüyorsa bu da aynı şekilde işlem görecek" dedi.

İç tüzük tekliflerine de değinen Yıldırım, "Yeni iç tüzükle ilgili tekliflerinizi eğer TBMM Başkanlığı'na getirirseniz bu teklifler üzerinde bir çalışma yapılabilir demiştim. Şu ana kadar gelen bir teklif yok" dedi.

ENİS BERBEROĞLU AÇIKLAMASI

Enis Berberoğlu hakkında da açıklamada bulunan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Yargıtay bir karar verdi. Bir gerçek var. Bu karardan sonra Berberoğlu tahliye edildi. Bundan sonraki süreç kendi seyri içerisinde devam edecektir"

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX