0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Mart 2019 Pazartesi 16:11:00 - Güncelleme:11 Mart 2019 Pazartesi 16:12:00

Audi TT’ye elveda

Audi’nin küçük spor otomobili TT, sizlerin de hayallerini süslüyor olabilir. Fakat kötü bir haber var. Bu habere göre Audi TT artık üretilmeyecek.

TM Dijital Haber Merkezi

Otomobil severlerin spor otomobil hayranlıkları ulaşılabilir ve farklı çizgisi ile dikkat çeken TT ile başlamıştır genelde. Bazıları ise bundan nefret etmesine rağmen yine de bir TT’ye hayır diyemezler. Bizlerde aynı düşünceye sahibiz ve Audi TT’yi fazlasıyla seviyoruz. Fakat dünya üzerindeki pazarlar giderek SUV’lara dönmeye başladı ve markalarda kendilerine çok fazla kâr getirmeyen araçları tek tek üretimden çekmeye başladılar. Audi’de bu açıklamayı yapan markalardan oldu. İngiliz Autocar dergisine röportaj veren markanın CEO’su Bram Schot, Audi TT’nin 3. Jenerasyonunun olup olmayacağı sorulduğunda çok kaçamak bir cevap verdi. Schot, “Audi’nin simgesi için bir gelecek düşünüyorum ancak bunun TT olup olmadığını bilmiyorum. Bu soru sorulduğunda birazcık parçalanıyorum. Doğrudan TT’nin yerini alacak olmasa da onun yerini doldurabilecek bazı modeller gelecek.” diyerek TT’nin geleceğinin muallak olduğunu söyledi.

ŞANLIYSANIZ BİR TANE ALABİLİRSİNİZ

Audi’nin yeni modeller değerlendirmesinin ana nedeni, Alman üreticinin maliyetleri düşürmek olduğunu biliyoruz. Elektrikli otomobillerin geleceği de bu düşüncenin bir ayağı tabi ki. Sınırlı sayıda satılacak olan otomobillerin bütçelerinden elde edilen ekstra gelir sayesinde elektrikli otomobillere daha iyi yatırım yapılabilecek. TT için en güzel haber ise 2022 yılına kadar üretiminin durdurulmayacağı ve bir tane TT sahibi olabilmek için 3 yıl daha zamanınız olduğu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX