0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Kasım 2018 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:29 Kasım 2018 Perşembe 08:00:00

Kardeşi barışmak istiyor 

Hadise'nin rest çektiği kız kardeşlerinden Derya Açıkgöz, "İnşallah bizi tekrar bir arada görürsünüz" diyerek barışmak istediğini söyledi.

Güzel şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz, kızlarının kendisiyle ilgilenmediği için intihar teşebbüsünde bulunmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu olayın ardından Hadise  menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz ve stil danışmanı olan kız kardeşi Derya Açıkgöz'le yollarını ayırmıştı. Tüm bağını kopardığı kardeşlerinden maddi desteğini de kesmişti. O günlerde çıkan haberleri doğrulayan Hadise “Bu zor günleri de atlatacağız” diyerek içinde bulunduğu durumun zorluğunu dile getirmişti. Güzel şarkıcının kardeşi Derya Açıkgöz önceki gün Nişantaşı City's'te tek başına kahve içerken görüntülendi. 

YÜZÜNDEN DÜŞEN BİN PARÇA

Keyifsiz haliyle dikkat çeken Açıkgöz yanına giden muhabirlere 'Uzun zamandır çalışmıyorum, kendime zaman ayırmak istedim' dedi. Ablası Hadise’yi tekrar giydirip giydirmeyeceği sorulunca ise 'Tabii ki her zaman giydiririm. Şu an modacılığını yapmıyorum ama her zaman giydirmeye hazırım, istemesi yeter' diyerek barış sinyali yolladı. 

BİRBİRİMİZE DESTEK ÇIKACAĞIZ

Küslüğün nedeni sorulunca duraksayan stilist, "Bazı şeyler çok özel, özel kalmasını istiyoruz. İnşallah bir gün hepimizi bir arada göreceksiniz. Biz her zaman birbirimize destek çıkacağız” şeklinde konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX