0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Nisan 2020 Cuma 11:31:00 - Güncelleme:17 Nisan 2020 Cuma 11:35:00

Johnny Depp, Instagram'a katıldı

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, Instagram hesabı açarak sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir gecede 1,7 milyon takipçiye ulaşan Depp, ilk paylaşımına "Herkese merhaba. Şimdi sizin için bir şeyler çekiyorum. Bana bir dakika ver" notunu düştü

56 yaşındaki Amerikalı oyuncu Johnny Depp, yıllar sonra Instagram hesabı açtı.

Bir gecede 1,7 milyon takipçiye ulaşan Depp, kısa sürede Twitter'da çok konuşulanlar arasına girdi.

Johnny Depp, aralarında Banksy, Jimmy Kimmel Live, Oprah, Emma Roberts, Cara Delevingne, Penélope Cruz ve Paul McCartney'nin de olduğu 90 ismi takibe aldı.

Takipçilerini selamlayan Johnny Depp, ilk paylaşımına "Herkese merhaba. Şimdi sizin için bir şeyler çekiyorum. Bana bir dakika ver" notunu düştü.

Ünlü aktörün paylaşımı kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni ve yorum aldı.

JOHNNY DEPP KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Dünyaca ünlü aktör, yapımcı ve müzisyen Johnny Depp, 9 Haziran 1963 tarihinde ABD’nin Kentucky eyaletinde bulunan Owensboro kentinde dünyaya geldi. Asıl adı John Christopher Deep olan 57 yaşındaki aktör, 1980’lerin televizyon dizisi 21 Jump Street ile öne çıkarak idol haline geldi.

JOHNNY DEPP'İN KARİYERİNDEN ÖNEMLİ ANLAR

1986’da Oliver Stone’un Vietnam Savaşı filmi Müfreze’de yardımcı bir rol ile başlayıp devamında romantik-kara fantezi türlerindeki Makas Eller’de (1990) ana karakteri oynayan Depp, “gerçek hayatta rastlanamayacak” rolleri canlandırmayı üstlenmeyi tercih etti.

Daha sonra fantastik gerilim filmi Hayalet Süvari (1999),fantastik macera filmi Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti (2003) ve devam filmleri, fantastik film Charlie’nin Çikolata Fabrikası (2005),fantastik film Alis Harikalar Diyarında (2010) ve animasyon, aksiyon, western, komedi türlerindeki Rango’da (2011) ana karakterleri canlandırarak gişe başarısı yakaladı. Yönetmen, yapımcı ve aynı zamanda arkadaşı olan Tim Burton’la birlikte dokuz filmde çalıştı.

Depp’in yer aldığı filmler ABD gişelerinde 3.1 milyar doların üzerinde ve dünya çapında 7.6 milyar doların üstünde hasılat elde etti.

En başarılı filmleri 3 milyar dolardan fazla hasılat yapan Karayip Korsanları filmleri, 1 milyar dolardan fazla hasılat yapan Alis Harikalar Diyarında, 474 milyon dolar hasılat yapan Charlie’nin Çikolata Fabrikası ve 278 milyon dolar hasılat elde eden Turist’tir.

JOHNNY DEPP'İN ALDIĞI ÖDÜLLER

Depp, En İyi Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü’ne üç kez aday olmak üzere birçok oyunculuk öülüne aday gösterildi.

Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytani Berberi filmindeki performansı sayesinde Müzikal veya Komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu Altın Küre ödülünü, Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti filmindeki performansı sayesinde En İyi Erkek Oyuncu SAG ödülünü kazandı.

75 milyon dolarlık kazancıyla 2012 Guinness Dünya Rekorları’nda en çok para alan oyuncu olarak listeye alındı.

2015 yılında Disney Efsanesi olarak kabul edildi.

Etiketler : JOHNNY DEPP Johnny Depp oyuncu sanat sinema film dünyaca ünlü oyuncu ünlü oyuncu karayip korsanları En İyi Erkek Oyuncu Amerikalı oyuncu
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX