0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Haziran 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:22 Haziran 2019 Cumartesi 10:27:00

Düğünde skandal

Yıldız futbolcu Sergio Ramos’un büyük yankı uyandıran düğünüyle ilgili, çok konuşulacak detaylar ortaya çıktı.

Gecede görevli çalışanlar çok az para karşılığında köle muamelesi gördüklerini söyledi.

SAAT BAŞINA SADECE 10 EURO

Real Madrid’in kaptanı Sergio Ramos ile Pilar Rubio, geçtiğimiz hafta İspanya Sevilla'da rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi. Çok konuşulan görkemli düğün, yaşanan skandallarla gündeme geldi.  500 davetlinin katıldığı törende görevli olan bir garson, çalışma koşullarının ölümcül olduğunu belirterek, “Saat başına yalnızca 10 euro kazandık. Bize sanki bir köpekmişim gibi davrandılar” ifadelerini kullanarak öfke kustu.

‘ÇADIRLARDA GiYiNDiK’

Organizasyonun çok kötü olduğunu söyleyen bir başka görevli, “Kadın ve erkek çalışanlar, üstünü aynı çadırda değiştirdi. Hepimiz çıplaktık. Bu, büyük bir rezalet. Çalışanların konuşması ve gülmesi yasaktı. Bize verdikleri yemekler ise davetlilerden artanlardı” dedi. Ayrıca görevlilere alelacele bir gizlilik sözleşmesi imzalatılarak düğün hakkında konuşma yasağının getirildiği, uymadıkları takdirde 100 bin euro’luk tazminat davasıyla karşı karşıya kalacakları öğrenildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX