0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Aralık 2020 Cumartesi 19:48:00 - Güncelleme:13 Aralık 2020 Pazar 17:14:00

Tabelaları parçalanan emlakçıdan ilginç çözüm... Fotoğraflayana 10 bin lira ödül

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesi'nde emlakçılık yapan Ümit Tahmaz'a ait tabelalar bir süredir kimliği belirsiz kişiler tarafından kesilip atılıyordu.

Tabelaları parçalayıp atanlar bulunamayınca, Ümit Tahmaz, ortaya 10 bin liralık bir ödül koydu. Ümit Tahmaz yaptığı açıklamada, “Tekirdağ’ın muhtelif yerlerine emlak tabelalarımızı taktık. Bunu takmamızın sebebi insanlar doğru yatırım, dürüst yatırım, gerçek yatırım görsünler ve bizimle iletişim yapsınlar diye bu tabelaları taktık. 11 ilçede şehrin her yerine bu tabelalardan taktık. Sokağa çıka kısıtlamasını fırsat bilip insanların olmadığı zamanda buraya gelerek, tabelamızı kesiyorlar. Keseni fotoğraflayıp, plakasını çeken kişiye 10 bin TL ödül vereceğim. Buradan kamuoyuna duyuruyorum. 2 senden beri tabelalarımızı kesiyorlar. Yani bu insanlığa bir zarardır. Türk insanı yatırım görsün diye, iletişim yapsın diye biz bu tabelaları koyuyoruz ama zarar veriyorlar. Şu ana kadar bunun gibi 20 tane tabelamıza zarar verdiler. Şarköy, Malkara, Hayrabolu, İstanbul girişi, Edirne İpsala, Keşan. Şu ana kadar 80 bin lira zararım var. Bulana 10 bin lira ödül vereceğim” dedi.


Etiketler : Ümit Tahmaz Tekirdağ emlakçı tabela
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX