0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Haziran 2017 Çarşamba 09:41:00 - Güncelleme:07 Haziran 2017 Çarşamba 13:55:00

Sinan Gümüş’ün menajeri Ersin Akan, Benfica ile anlaştıklarını açıkladı

Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Sinan Gümüş’ün menajeri Ersin Akan, Benfica ile anlaştıklarını açıkladı.

Galatasaray'da bir ayrılık daha gerçekleşiyor. Sarı kırmızılıların genç futbolcusu Sinan Gümüş, takımdan ayrılmak istediğini başkan Dursun Özbek'e iletmişti. Genç futbolcu, menajerine Galatasaray'dan gitmek istediğini söylemesi üzerine teklifler ardı ardına geldi.

 

Menajerinden açıklama geldi

 

Sinan Gümüş'ün menajeri Ersin Akan, futbolcusunun Benfica ile anlaştığını belirtti. Kimseye kırgın olmadıklarını söyleyen Akan, “Biz Benfica ile anlaştık. 3 sene boyunca G.Saray’a çok şey verdik. Kimseye kırgın değiliz. G.Saray hocalarının sistemine uymuyor olabiliriz ama Sinan attığı gollerle ve yaşattığı sevinçlerle takıma çok şeyler kattı ama artık veda zamanı.

 

Ayrılmak istediğimizi kulübe bildirdik, eğer uygun görürlerse Sinan kendini geliştirmek istediği için Avrupa’da ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Benfica adına ter dökmek istiyor” açıklamasını yaptı.

 

Sampiy10

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX