0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Temmuz 2018 Cuma 01:00:00 - Güncelleme:13 Temmuz 2018 Cuma 01:00:00

'Her kulvarda en üstte olmalıyız'

PSV’de yaptıklarını Sarı-Lacivertliler’de de gerçekleştirmek istediğini dile getiren Phillip Cocu, “Burada sonuç almak zorunda olduğumu çok iyi biliyorum. Her kulvarda en üstte yer almak zorundayız” dedi. 

GÜNEŞ

ÖDEVLERİNİ ÇOK İYİ YAPMIŞLAR

■ F.BAHÇE Teknik Direktörü Phillip Cocu, şampiyon olmak zorunda olduklarını söyledi. Ülkesinin basınına konuşan Cocu; transfer sürecini anlatarak, “Comolli, neden beni istediğini anlattı. Beni çok ciddi bir şekilde analiz etmişler. Bu beni şaşırttı. PSV'de tüm yaptıklarımı gösterebilirdi. Farklı yıllardaki oyun tarzı, oyunun ve bireysel olarak oyuncuların gelişimi, takımın gelişmesi... Benim için hoş bir sürpriz oldu. Çünkü bir planın olması, ödevlerini çok iyi yapması önemliydi” diye konuştu.

HER ŞEYLE BEN İLGİLENECEĞİM

■ “BURADA sonuç almak zorunda olduğumu çok iyi biliyorum” diyerek devam eden Hollandalı çalıştırıcı, “Her kulvarda en üstte yer almak zorundayız. Fenerbahçe'de ne istedikleri hakkında fikirleri var. Kulübün temel değerleri nelerdir, nasıl oynamamız gerektiği, scouting nasıl olmalı, akademinin işlevi ne olmalı gibi konularda dikkatli hareket ediyorlar. Bunlarla ben de ilgileneceğim. PSV'de daha önce yaptıklarımızla, Fenerbahçe'nin yapmak istediği şeyler benziyor” ifadelerini kullandı.

PARA PEŞİNDE DEĞİLİM

■ SARI-LACİVERTLİLER’E para için gelmediğini vurgulayan Cocu, “Elbette sözleşme parayla ilgili ancak sözleşmem PSV'dekinden farklı değil. Hiçbir zaman büyük paralar peşinde olmadım. İlk olarak futbol hakkında görüştük çünkü benim işim bu. Son ana kadar para konusu konuşulmadı. İnsanların bu adımı attığım için şaşırmasını anlıyorum ancak F.Bahçe büyük bir kulüp ve 8-9 farklı spor branşında mücadele veriyor. Statta harika bir atmosfer var. Burada oynamak büyük bir avantaj olacak” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX