0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ocak 2019 Cumartesi 09:36:00 - Güncelleme:12 Ocak 2019 Cumartesi 10:18:00

Fenerbahçe, Victor Moses için Chelsea'ye kiralama teklifinde bulundu

Damien Comolli, Chelsea’ye Moses için kiralama teklifinde bulundu. 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu Cardiff ve Crystal Palace da istiyor. İki ekibin teklifi Fenerbahçe’nin gerisinde. Görüşmelerde sona gelindi.

LİGİN ikinci yarısı için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, İngiliz ekibi Chelsea’ye Victor Moses için kiralama teklifinde bulundu. Ada ekibi, 2021 yılının Haziran ayında sözleşmesi bitecek sağ kanat oyuncusunun maliyetinden kurtulmanın yolunu arıyor. Bu nedenle Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli’nin önerdiği kiralama teklifine olumlu yanaşıyor. Daha fazla oynamak isteyen 28 yaşındaki Nijeryalı da teklife sıcak bakıyor. Moses, Türkiye’de futbol oynamış arkadaşlarından da Sarı-Lacivertli kulüple ilgili bilgiler alıyor.

AATİF VE REYES KONTENJAN KURBANI

Başarılı sağ kanat oyuncusu ile Cardiff City ve Crystal Palace da yakından ilgileniyor. Ancak bu iki takımın Chelsea’ye önerdiği teklifin Fenerbahçe’nin sunduğu teklifin çok gerisinde olduğu öğrenildi. Sarı-Lacivertliler’in kadrosunda 14 yabancı oyuncu bulunuyor. F.Bahçe’nin Moses transferini gerçekleştirmesi için yabancı kontenjanında yer açması gerekiyor. Reyes ve Aatif en güçlü adaylar arasında yer alıyor. Bu iki oyuncu için gelen tüm teklifler masaya konuldu. Görüşmeler sürüyor.

YANAL TALEP ETTİ, YÖNETİM ALIYOR

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sağ ve sol açığa mutlaka takviye yapılması gerektiğini yönetime verdiği raporda dile getirmişti. Chelsea’de fazla süre alamayan, bu sezon sadece 6 maçta 176 dakika forma giyen Victor Moses, orta sahanın sağında ve sol kanatta da görev yapabiliyor. Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Moses’i Chelsea, 2012 yılında 11.5 milyon euroya Wigan’dan transfer etmişti. Moses, Liverpool ve West Ham’da da oynadı.

(Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX