0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ağustos 2020 Perşembe 11:32:00 - Güncelleme:27 Ağustos 2020 Perşembe 12:51:00

Denizlispor Angelo Sagal transferinde sona yakın

Kaynak: DHA

ABONE OL

Süper Lig ekibi Denizlispor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil siyahlılar, sol kanat trasnferinde Angelo Sagal ile anlaşma sağladı.

Süper Lig'de yeni sezon öncesi dış transferde kaleci Cenk Gönen, Alman orta saha Bakalorz ve Boşnak golcü Mesanovic'le sözleşme imzalayan Denizlispor, Şilili sol kanat oyuncusu Angelo Sagal ile anlaştı. Bonservisi Meksika Ligi ekiplerinden Pachuca'da bulunan ve geçen sezonu Juarez'de kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki futbolcunun kısa süre içinde kente gelip resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Forvette de görev yapabilen Sagal, geçen sezon 27 maçta forma giyip 3 gol attı. 18 kez Şili Milli Takımı'nda forma giyen Sagal, 2 kez fileleri havalandırdı.

Öte yandan hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdüren yeşil-siyahlılar yarın Afyon'da 6 günlük kampa girecek. Ege ekibi 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Futbol Kulübü, 3 Eylül Perşembe günü ise Bandırmaspor'la hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Etiketler : Süper Lig transfer Transfer haberleri Süper lig trasnfer spor spor haberleri Denizlispor Angelo Sagal Meksika Ligi Şilili futbolcu
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX