0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Mayıs 2018 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:03 Mayıs 2018 Perşembe 00:00:00

Halı sahada randevu

Eşi Kerem Göğüş'ten ayrılacağı haberini yaptığımızda 'Herşey yolunda, ayrılık yok' diye ortaya çıkan Wilma Elles, şarkıcı Ali Ata'yla gözlerden uzak buluştu. Randevu noktası 'halı saha'ydı. 

İki ay önce 'Boşanacak ama evli değil' başlığıyla yaptığımız özel haberde Wilma Elles'in evliliğinin çatırdadığını duyurmuştuk. Haberin ardından Kerem Göğüş'le el ele bir kaç davette boy gösteren Wilma Elles 'Her şey yolunda birlikteliğimiz devam ediyor' demişti. Ünlü oyuncu önceki gün Beşiktaş’ta, şarkıcı Ali Ata'yla kimsenin aklına gelmeyecek bir mekanda buluştu. Daha önce klibinde oynadığı Ali Ata'yla Beşiktaş'ta bir halı sahada buluşan Elles kol çantasını sahanın ortasına bıraktıktan sonra genç şarkıcıyla birlikte sahanın içerisinde dakikalarca yürüyüş yapıp sohbet etti. 

BİR SAAT EVDE KALDILAR 

Görüntülendiklerini fark etmeyen ikili yürüyüşlerini tamamladıktan sonra, halı sahanın yanında bulunan bir apartmana girdi. Bir saat kadar içeride kalan Wilma Elles ve Ali Ata, çıkışta yine aynı semtte bir kafede koyu bir sohbete daldı. Wilma Elles, Ali Ata’nın klibinde kanserli bir anneyi canlandırmıştı.

Ahmet DÖĞEN

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX