0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Kasım 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:26 Kasım 2019 Salı 10:06:00

Dostlarını sildi

Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra psikolojik destek almaya başlayan Merve Boluğur toparlanamadı. Ünlü oyuncu, tüm dostlarıyla görüşmeyi kesip, sosyal medyada takip etmeyi bıraktı.

Ünlü popçu Murat Dalkılıç’la 2015 yılında evlenen Merve Boluğur, 2 yıl sonra evliliğini bitirmişti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimler arasında yer alan güzel oyuncu beklenmedik bir hamleye imza attı. Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yakından tanıdığı herkesi sildi. Yalnızca dünya yıldızlarını ve markalarını takip eden Boluğur’un hamlesi ise sevenlerinde merak uyandırdı. Temizlik öncesinde 817 kişiyi takip eden Boluğur, bu sayıyı 98’e kadar düşürdü. İki yıldır aradığı aşkı bulamayan ve psikolojik destek aldığı iddia edilen oyuncunun 'Dostlarımı dahi görmek istemiyorum' dediği iddia edildi. Sosyal medya takipçileri Boluğur'u çileden çıkaran olayın Dalkılıç'la Hande Erçel ilişkisi olduğunu dile getirdi. Genel yorumlar 'Murat, Hande Erçel'in doğum gününü romantik bir paylaşımla kutlayınca Merve de kıskandı' şeklinde oldu.

Aşklarını gözlerden uzak yaşayan Hande Erçel ile Murat Dalkılıç, önceki gün kuralı bozdu. Dalkılıç, oyuncunun yeni yaşını ‘Huzurum’ diye paylaştığı romantik pozla kutladı. Erçel de popçuya ‘Kahramanım’ karşılığını verdi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX