0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Mart 2019 Cuma 08:32:00 - Güncelleme:29 Mart 2019 Cuma 08:57:00

Kılıçdaroğlu'nun CHP'li Belediye Başkanı Gürkan'ın FETÖ darbesini övdüğü görüntülerinden haberi vardı

15 Temmuz ihanet gecesi darbenin şerefine kadeh kaldıran CHP'li Edirne Belediye Başkanı Gürkan ile ilgili skandala bir yenisi eklendi. Gürkan'ın FETÖ darbesini övdüğü görüntülerden genel merkezin haberi olduğu ortaya çıktı.

Güneş’in, CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini türkü barda kadeh kaldırarak kutladığını ortaya çıkarması, Türkiye’nin bir numaralı gündemi oldu. Gürkan’ın FETÖ’nün ülke tarihinde eşi benzeri görülmemiş ihanetini Gündoğdu Marşı’nı okuyup darbeci hainlere methiyeler düzerek kutlaması, zillet ittifakının gerçek yüzünü de gösterdi. FETÖ destekçisi Gürkan’a tepkiler çığ gibi büyüdü. CHP’den rezalete ilişkin bir açıklama gelmemesi dikkati çekti.   

Kılıçdaroğlu haberdardı

Kılıçdaroğlu haberdardı

Edirne Belediyesi’nin bir önceki başkanı olan CHP'li Hamdi Sedefçi, Recep Gürkan'ın FETÖ darbesini övdüğü görüntülerden genel merkezin haberi olduğunu söyledi. Sedefçi, kendisinin de Kemal Kılıçdaroğlu’nu bizzat haberdar etmek için çabaladığını ancak randevu alamadığını söyledi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX