0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ocak 2018 Çarşamba 11:21:00 - Güncelleme:10 Ocak 2018 Çarşamba 11:35:00

CHP'li Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uluslararası ziyaretlerini karalamaya çalıştı

CHP Sözcüsü Tezcan, skandal açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışı ziyaretlerini ve yaptığı anlaşmaları karalamak isteyen Tezcan, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yurt dışı yasağı getirilsin.' dedi.

Skandal çıkışlarıyla gündemden düşmeyen CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, yine haddini aşarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uluslararası ziyaretlerini ve bu ziyaretler kapsamında imzaladığı anlaşmaları karalayarak, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yurt dışı yasağı getirilsin." dedi.

Daha önce de Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin CHP'li başkanı Ekrem Eşkinat'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ederek halkı ayaklanmaya çağırmasına destek veren parti sözcüsü Tezcan, Tekirdağ'a giderek bir meydanda Eşkinat'ın çirkin sözlerini tekrar dile getirmişti.

 CHP'nin her skandalına sözcülük yapan Tezcan, zaman zaman kendisi de böylesi adımlar atmaktan geri durmuyor. Tezcan HDP'nin bir kongresine katılarak terör örgütü PKK'nın sözde marşı çalınırken hazır ola geçtiği görüntülenen fotoğraf karesiyle de uzun süre gündemde kalmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX