0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Kasım 2019 Pazartesi 09:12:00 - Güncelleme:11 Aralık 2019 Çarşamba 10:11:00

ASDEP personel alımı başvuru tarihleri haberimizde

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere 1000 personel alımı yapılacak.

ASDEP personel alımı şartları neler? ASDEP personel alımı başvuru tarihleri, merak ediliyor. ASDEP bünyesinde çalışmak isteyenler personel alımına ilişkin detayları araştırıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere 1000 personel alımı yapılacak. ASDEP personel alımı ile ilgilenen vatandaşların merakla araştırdığı ASDEP personel alımı şartları ve başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor...

ASDEP PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

ASDEP için adaylar, başvurularını Bakanlık web sayfasında (www.ailevecalisma.gov.tr ve/veya https://ailevecalisma.gov.tr/pdb) yer alan sözleşmeli personel alım sınavı başvuru sayfasından elektronik ortamda 27 Kasım 2019 - 06 Aralık 2019 tarihleri arasında yapacaklardır.  

Adaylar başvuruda bulunacakları pozisyon unvanı için istenilen öğrenime ilişkin olarak, öncelikle e-devlet sisteminden alınan barkodlu/karekodlu öğrenim belgesini pdf formatında, bu belgenin e-devlet sisteminde bulunmaması durumunda ise diploma ya da mezuniyet belgesini taratarak pdf formatında “öğrenim belgesi” alanına yükleyeceklerdir.  

Fotoğrafı çekilerek sisteme yüklenen belgeler işleme alınmayacaktır.  

Eksiksiz bir şekilde doldurularak çıktısı alınan ve imzalanan sınav başvuru formu ve beyan formu sözlü sınava geldiklerinde ibraz edeceklerdir. d) Yanlış bilgi beyan eden veya eksik belge ibraz eden adayların başvuruları işleme alınmayacaktır.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX