0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Nisan 2017 Salı 15:09:00 - Güncelleme:11 Nisan 2017 Salı 15:15:00

İsrail kendilerini koruyan ülkeyi sonunda itiraf etti

İsrail Genelkurmay Başkanı Gadi Eizenkot, "Mısır ordusu İsrail'in güvenliğini korumak için büyük çaba sarf ediyor" itirafında bulundu.

 

İsrail'den darbeci Sisi yönetimine ilişkin çarpıcı itiraflarda bulundu. Siyonist İsrail ordusunun Genelkurmay Başkanı Gadi Eizenkot, Lübnan, Suriye, Gazze Şeridi, işgal altındaki Batı Şeria ve Mısır ile arasındaki beş cephede ordunun çeşitli zorluklarla karşılaştığını söyledi.

 

Ordu Radyosuna röportaj veren Gadi Eizenkot, Mısır'ın İsrail'in güvenliğini korumak için büyük çaba sarf ettiğini söyledi.

 

Eizenkot, "Mısır ordusu İsrail'in güvenliğini güney sınırından korumak için büyük çabalar sarf ediyor ve İsrail ile Mısır'ın yaşam sırrını bozan terörist unsurları hedefleme konusunda ortak bir menfaati var. Mısır ordusu ile barış anlaşması yaptık, bu yüzden güvenlik konusunda kararlıyız ve büyük çabalar sarf ettik ancak Fısıh Günü'nü bozmak ve bize zarar vermek için çaba gösteren terörist unsurlar var." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX