0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Mart 2019 Çarşamba 17:50:00 - Güncelleme:13 Mart 2019 Çarşamba 17:57:00

Başkan Erdoğan'a katil Netanyahu karşısında dev destek! WeAreErdogan dünya gündeminde 3. sıraya oturdu

Başkan Erdoğan'ın çocuk katili Netanyahu'ya verdiği cevabın ardından sosyal medyada büyük bir ayaklanma başladı. Başkan Erdoğan'a dünyanın dört bir yanından destek geldi. #WeAreErdogan hashtag'i Twitter'ın dünya genelinde 3. sıraya yükseldi.

Kadınları ve çocukları öldüren İsrail'in zalim Başbakanı Binyamin Netanyahu, Başkan Erdoğan hakkında küstah sözler sarf etti. Twitter'dan açıklama yapan Netahyahu'ya Başkan Erdoğan'dan sert cevap geçikmedi.

DÜNYA GENELİNDE DEV DESTEK

Netanyahu'nun küstah sözlerinin ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan, açıklamalarıyla Twitter'da #WeAreErdogan hashtag'i dünya listesine girdi.

Erdoğan Netanyahu için, "Ey Netanyahu sen kendine gel kendine. Sen zalimsin. Sen 7 yaşındaki o Filistinli yavruları katleden zalimsin. Sen kadınları hücrelere mahkum eden bir zalimsin. Kutsal mabedimizi, postallarıyla senin askerin, polisin buralara giriyor. Tahrik etme. Biz hiçbir Museviye zulmetmedik. Bunların hesabını uluslararası camiada soracağız. Kudüs davasını bizlere kimse unutturamaz. Dışişleri Bakanıma talimatı verdim uluslararası görüşmeleri sürdürüyor." ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Erdoğan'ın sözlerinin ardından kendisine Twitter'da büyük bir destek geldi. Sadece Türkiye ile sınırlı kalmayan bu destek, dünya listesini de salladı.

#WeAreErdogan hashtag'i dünya listesinde 3. sıraya yükseldi.

(Ahaber)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX