0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Kasım 2017 Cumartesi 16:55:00 - Güncelleme:18 Kasım 2017 Cumartesi 22:36:00

Der Spiegel'e göre Cumhurbaşkanı Erdoğan Alman ajanlarını susturdu

Türkiye düşmanlığıyla meşhur Almanya'nın haftalık yayınlanan siyasi dergisi Der Spiegel yine bir operasyonel habere imza attı. Yeni sayısının kapağında vatan hainleri Can Dündar, Sevim Dağdelen, Cem Özdemir ve Seyran Ateş'in ağzını kırmızı bantlarla bir şekilde resmetti. Şeytani işlenen manşette, "Sen kimsin ki Türkiye'yi tehdit ediyorsun, sıçan! ve Almanya'nın ortasında: Erdoğan adına tahrik ve sindirme" yazıyor.

GÜNEŞ

Can Dündar Sevim Taşdelen, Cem Özdemir ve Seyran Ateş... Der Spiegel, en gösterişli yer olan kapağına taşıdığı bu dörtlüyü sanki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinin Almanya'ya kadar uzandığını iç politikasına malzeme yaparak profesyonelce işledi. Bremen mızıkacılarının Almanya'ya ajanlık yaparak şerefini 3 kuruşa satmış Türkiye düşmanları değil de, Erdoğan tarafından susturulmuş mazlum imajı vermek istedi. Amaç açık, Alman halkında peyder pey oluşturulmuş Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığını iyice arttırmak. Kendi gizli servisleri tarafından korunan ve maaşları ödenen sözde türk kökenli özde Alman casuslarının tehdit edildikleri ve susturuldukları anlatılarak algı yönlendirme teknikleri kirli bir şekilde işlendi.

CAN DÜNDAR KENDİSİNE HAİN DENDİĞİ İÇİN ARABA ALDI

Almanya'nın operasyon dergisinde, Can Dündar'ın taksicilerin kendisine hain demesinden bıkıp bir araba satın aldığına da yer verildi. Vicdanlı ve namuslu Türk taksicilerin Can Dündar'ı araca almaması Alman gazeteciler için bir tehdit oluşturuyor olsa gerek.

MÜTHİŞ BİR KURGU DRAM

Manşette sırasıyla Can Dündar, PKK terör örgütüne çalışan Sevim Dağdelen Yeşiller Partisi eş başkanı Cem Özdemir ve FETÖ'nün Berlin imamı Seyran Ateş. Alman dergiye göre, kapak fotoğrafındaki bu şahısların tek suçu, Erdoğan'ı eleştirmek. Fotoğrafta ağzıları kapalı bir şekilde verilerek üzerinde ince işçilik yapıldığı tamamen kendi iç politikalarına malzeme olduğu aşikar. Teröristbaşı Gülen'e de değinilirken ABD içinde Trump karşıtı ABD'nin içindeki derin tarafından yönetilen merkez medyanın servis ettiği "Türk hükümeti Mike Flynn'a 15 milyon dolar karşılığı Gülen'i kaçırma teklif etti" gibi akla mantığa sığmayan iftiraları da haberlerine taşıdılar. 

DİYALOGCU SAPKIN SEYRAN ATEŞ: KİLİSE İÇİNDE NAMAZ KILDIRIYOR VE BAŞÖRTÜSÜ YASAK

Der Spiegel’in kapağına taşıdığı Seyran Ateş, Almanya’da kilise içerisinde sözde cami (liberal cami) açan FETÖ'cülerin sapkın diyalogcu imamı olarak tanınıyor.

Aslında gerçek mesliği avukatlık. FETÖ'cülerin kılıktan kılığa girmesi artık şaşırtıcı değil. Can Dündar’la birlikte kapağa taşıdığı Seyran Ateş’in Berlin'de açtığı “kilise içerisindeki camiye” başörtüsüyle girmek yasak.

PKK'LI VEKİL SEVİM DAĞDELEN

Federal Meclis milletvekili Sevim Dağdelen Türkiye aleyhinde Almanya'da lobi faaliyeti yürüten ve başka bölücü terör örgütü PKK olmak üzere Türkiye'ye zarar veren her örgütü ve ülkeyi destekleyor.  Alman Federal Meclisi'nde “Ermeni soykırımı tasarısı” bir ret ve bir çekimser oyla 2016 yılında kabul edilğinde de evet vererek ihanetini bir kez daha kanıtlamıştı.

Sevim Dağdelen geçtiğimiz günlerde 'Alman devlet televizyonunda' ekrana gelen bir programın konuğu olmuştu. Türkiye'ye yapılan para yardımının kesilmesini isteyen Dağdelen, Avrupa Birliği'nin müzakereleri durdurarak Türkiye'yi istediğini yaptırabileceğini savundu.

YEŞİLLER PARTİSİ EŞ BAŞKANI CEM ÖZDEMİR BİLDİĞİNİZ GİBİ

Almanya’da skandallarıyla tanınan bir siyasetçi olan Cem Özdemir'in vatan hainliği tüm Türkiye'ce biliniyor. Cem Özdemir’in Almanlara şirin görünmek için Türkiye ve Erdoğan düşmanlığı yapması ters tepti. Düşmanlığın dozunu kaçıran Cem, Dışişleri Bakanlığı şansını kaybedebilir. Koalisyon hükümetinde muhtemel ortaklarının gözüne girebilmek için müzakereler sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan'a çok sert saldırılarda bulunan Cem Özdemir'in hesabı tutmadı. Özdemir, saldırıları nedeniyle ödüllendirilmeyi beklerken, düşmanlıktan gözü dönmüş tavrı Yeşiller'i ürküttü. Partinin sol kanadı, Özdemir'in bakan olmasını istemiyor.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX