0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Temmuz 2021 Pazar 19:00:00 - Güncelleme:11 Temmuz 2021 Pazar 19:00:00

Yolcular unuttu vatandaş kapıştı

Uçuş telaşıyla valizini havalimanında unutan ya da kaybedenler bir yıl içinde başvuru yapmazsa o eşyalar satılıyor. Dün sabah Avcılar'da unutulan eşyaların satış günüydü. Sabahın köründe mağaza kapısında sıraya giren vatandaşlar kapılar açıldığında izdihama neden oldu.

İHALE YOLUYLA VERİLİYOR

İstanbul Havalimanı'nda uçuşu olan yolcuların zaman zaman unuttuğu valizler THY'nin Bagaj Hizmetleri Yönetim Müdürlüğü kayıp eşya deposunda bekletiliyor. Bir yıl boyunca çantasını gelip alan olmazsa o çanta ve içindeki eşyalar ihale yoluyla satılıyor. Uçakta en fazla çanta, gözlük, cüzdan ve cep telefonu gibi elektronik eşyalar unutulurken açılan bavullardan ilginç eşyalar da çıkabiliyor.

EN ÇOK TELEFON VE TABLET

Her yıl ihaleyle unutulan eşyaları satın alan Aziz Korkmaz, bunları Avcılar'daki dükkanında satıyor.

Dün sabah Avcılar'da eşyaların üçte bir fiyatına satıldığı mağazanın önünde uzun kuyruklar oluştu. Kuyruk caddeye taşınca saat 10.00'da açılması planlanan mağaza saat 07.30'da açılmak zorunda kaldı. Birbirlerini ezerek alışveriş yapan vatandaşlar en çok cep telefonu ve tabletlere ilgi gösterdi.

Takma diş bile çıkıyor

25 yıldır unutulan eşyaları sattığını söyleyen Aziz Korkmaz, "Bavuldan protez ayaktan taşma dişe kadar akla hayale gelmeyecek her şey çıkabiliyor. Takma dişleri atıyor geri kalanını 3'te 1 fiyatına satıyoruz" dedi.

Etiketler : unutulan eşyalar istanbul havalimanı yolcu
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX