0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Ocak 2018 Pazartesi 16:33:00 - Güncelleme:15 Ocak 2018 Pazartesi 16:36:00

Yann M'Vila, Galatasaray'ın teklifini reddedip St. Etienne'e imza attı

L'Equipe Gazetesi, Galatasaray'ın bonservisini eline aldıktan sonra Yann M'Vila'ya teklif götürdüğünü, ancak 27 yaşındaki orta sahanın Saint-Etienne'e gitmeyi seçtiğini yazdı.

Galatasaray transfer için bastırıyor! Transfer çalışmalarını sürdüren ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle ince eleyip sık dokuyan Galatasaray için Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi.

Galatasaray'ın, Rubin Kazan ile sözleşmesini feshettikten sonra Saint-Etienne'e imza atan Yann M'Vila için yaptığı girişimlerden sonuç alamadığı yazıldı.

"ESKİ HOCASININ YANINA GİTMEK İSTEDİ"

Fransa'nın önde gelen gazetesi L'Equipe'in haberine göre, Rus kulübünden bonservisini alan Yann M'Vila, Benfica ve Galatasaray'dan aldığı teklifleri reddetti ve Saint-Etienne'e imza attı.

M'Vila'nın, milli takımda oynadığı dönemde Laurent Blanc'ın yardımcılığını yapan St. Etienne Teknik Direktörü Jean-Louis Gasset'in yanına gitmek için böyle bir karar aldığı vurgulandı.

Rubin Kazan'dan ekonomik problemler nedeniyle ayrılan 27 yaşındaki M'Vila, Saint-Etienne ile 2019 yazına kadar sözleşme imzaladı.

Sporx

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX