0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ekim 2018 Pazar 02:00:00 - Güncelleme:21 Ekim 2018 Pazar 02:00:00

Savunma çöktü

Beşiktaş kritik Göztepe deplasmanına defans hattında ciddi eksiklerle gitti. Kırmızı kart cezalısı Vida’ya Pepe’nin sakatlığı da eklenince, Şili’den yorgun dönen Medel-Roco ikilisinin stoperde oynaması ihtimali öne çıktı.

DEPLASMANDA 6 PUAN BIRAKTI

PUAN kaybına tahammülü kalmayan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Göztepe’ye konuk oluyor. Ligde 4 deplasmandan yalnızca birini kazanabilen ve 3 beraberlikle 6 puan bırakan Siyah-Beyazlılar, İzmir’e de önemli eksiklerle gitti. Kırmızı kart cezalısı Vida’ya sakatlıkları bulunan Ljajic, Adriano ve Pepe de eklendi. Eksiklerin özellikle savunma hattından olması zorlu deplasman öncesi teknik direktör Şenol Güneş’i kara kara düşündürüyor.

NECİP’E HAZIR OL TALİMATI

STOPERDE Pepe-Vida ikilisinden yararlanamayacak olan Beşiktaş’ta, Şili Milli Takımı’ndan dönen Gary Medel ile partneri Enzo Roco’nun birlikte forma giymesi bekleniyor. Milli takımda yan yana oynamaya alışkın olan Medel-Roco ikilisinin uzun bir yolculuktan dönmesi ve yol yorgunu olması Güneş’i düşündürüyor. Kurt hocanın Necip Uysal’a da hazır ol talimatı verdiği ve yapılacak son teknik değerlendirmenin ardından kararını vereceği öğrenildi.

BEKLER ALTERNATİFSİZ KALDI

BEŞİKTAŞ’TA geri dörtlüdeki sorun stoperlerle bitmiyor. Caner Erkin’in formsuz oluşu ve kart görmeye yatkın futbolu, bir başka sorun… Güneş’in ilk planlarında Göztepe’ye karşı iyileşen Adriano’yu oynatmak vardı ancak sambacının sakatlığının nüksetmesi bu planları bozdu. Gökhan Gönül ise şu an için alternatifsiz görünüyor. Yıldız ismin maçta sakatlanması halinde sağ beke kimin geçeceği merak konusu. Güneş’in Caner, Medel, Roco, Gökhan dörtlüsüyle maça başlaması bekleniyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX