0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Eylül 2018 Pazar 02:00:00 - Güncelleme:09 Eylül 2018 Pazar 02:00:00

Patron böyle istedi

G.Saray harıl harıl antrenman yapıp Beşiktaş milli arayı hazırlık maçıyla değerlendirirken F.Bahçe 3 gündür izin yapıyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar ise bu duruma isyan etti.

GÜNEŞ

3 YENİLGİNİN ÖDÜLÜ MÜ

SEZONA 4 haftada 3 yenilgiyle başlayan F.Bahçe’de futbolculara verilen 3 günlük izin devam ediyor. Beşiktaş ve G.Saray’ın 5. hafta hazırlıklarına 2 gündür devam etmesine karşın teknik direktör Phillip Cocu’nun takıma cuma, cumartesi ve pazar günleri izin vermesi, Sarı-Lacivertli taraftarın tepkisini çekti. Ezeli rakipler bu süreyi sıkı idmanlar ve hazırlık maçlarıyla geçirirken F.Bahçeli futbolculara ödüllendirilir gibi davranılması eleştiri konusu oldu.

ADVOCAAT DA BÖYLEYDİ

ALİ Koç yönetiminin ısrarla arkasında durduğu Cocu için Hollanda kaynaklı “İstifası cebinde” haberleri çıkmasının ardından F.Bahçe resmi sosyal medya hesaplarından bir Cocu görseli paylaşılarak “Patron” ifadesi kullanılmıştı. Vatandaşı Dick Advocaat gibi milli aralarda uzun tatiller yapmayı seven Cocu’nun takıma 3 gün izin vermesi “Patron böyle istedi” şeklinde yorumlandı. 5. haftada yenilgisiz Atiker Konyaspor’a konuk olacak olan Kanarya, ardından Beşiktaş’ı ağırlayacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX