0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Haziran 2019 Perşembe 10:24:00 - Güncelleme:20 Haziran 2019 Perşembe 10:34:00

Kolarov transferinde Roma taraftarları Fenerbahçe'ye tepki gösterdi

Kolarov'u renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe'ye Roma taraftarlarından tepki geldi. Taraftarlar "Neden Kolarov’u bedavaya verelim? Biz aptal mıyız?" sözleriyle Kolarov transferine tepki gösterdiler.

Geçtiğimiz günlerde Kolarov’un ağabeyini İstanbul’a getirten ve Nikola Kolarov’la Fenerbahçe –Anadolu Efes maçını yakından takip eden Ali Koç’un tecrübeli sol bekle pazarlık halinde olduğu öğrenilirken, Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon 33 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için her türlü fedakarlığı göstereceği belirtildi.

FENERBAHÇE KOLAROV İLE ANLAŞTI AMA...

Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan Kolarov, Roma’dan bonservisini alıp takımdan ayrılmak isterken İtalyan devinin böyle bir ihtimale sıcak bakmadığı ve kulübün sahibi olan James Pallotta’nın Kolarov’u kesinlikle bedavaya bırakmayacağı ifade edildi. Fenerbahçe’nin yıllık 3 milyon Euro verdiği Sırp futbolcu sarı lacivertli kulüple her ne kadar anlaşsa da Roma taraftarları da oyuncularının bedelsiz bir şekilde takımdan ayrılmasını istemiyor.

İnter’in de transfer etmek yoğun çaba sarfettiği Kolarov için çarpıcı yorumlarda bulunan Roma fanları oyuncuları hakkında ‘Onu neden serbest bırakalım, biz aptal mıyız?, Neden Kolarov’u bedavaya verelim?, Dzeko’yu yarı fiyatına, Kolarov’u ise bedavaya almak istiyorlar’ tepkisi gösterdiler. (TM Dijital Haber Merkezi)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX