0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2018 Çarşamba 15:40:00 - Güncelleme:17 Ocak 2018 Çarşamba 15:42:00

Fenerbahçe Jordan Ferri için Lyon'la temasa geçti

Valbuena'nın da menajerliğini yapan Jean-Pierre Bernes, Jordan Ferri'yi Fenerbahçe'ye getiriyor.

Fenerbahçe'den gündeme Lyonlu Jordan Ferri gündeme geldi. Scarpa'nın Palmeiras ile anlaşma sağlamasının ardından Uruguaylı Arrascaeta'yı listede tutan Sarı Lacivertliler, Ferri'yle temasa geçti. Valbuena'nın da menajerliğini yapan Jean-Pierre Bernes ile görüşen Kanarya, transfer için somut adım atacak. Lyon'da fazla süre alamayan 25 yaşındaki orta sahaya Valbuena'nın da kefil olduğu öğrenildi. 

Ferri için Fransız kulüplerden Nantes ve Toulouse'un da devrede olduğu belirtildi. Teknik direktör Aykut Kocaman, Mehmet Topal ve Josef ikilisinin rahatlatacak bir ismin transferini istediğini yönetime iletmişti. Futbolcu transferlerinde genelde Fransa'ya yönelen Kocaman, Ferri'yi kadroda görmek istiyor. Önümüzdeki günlerde Lyon'un kapısını çalmaya hazırlanan sarı-lacivertlilerin önceliği kiralamak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX