0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Nisan 2019 Perşembe 11:33:00 - Güncelleme:18 Nisan 2019 Perşembe 11:36:00

Cüneyt Çakır bir düdüğüyle Pep'i bu hale getirdi

Dün gece 90+3'te Sterling'in attığı golü VAR'a giderek iptal eden Cüneyt Çakır, Pep Guardiola ve M.City taraftarlarını üzüntüye boğdu.

TM Dijital Haber Merkezi

Dün geçe Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında M.City – Tottenham karşılaşmasında düdük çalan Cüneyt Çakır’ın 90+3’te verdiği golü VAR kararıyla iptal etmesi 7 gollü mücadeleye damga vurdu. 

Etihad’da oynanan maç Manchester City’nin 4-3’lük üstünlüğüyle devam ediyordu. Mücadelenin 90+3.dakikasında Christian Eriksen’in topla çıkarken yaptığı hata Tottenham’a ağır bir fatura çıkarıyordu. Eriksen’in pas atmak isterken Cityli oyunculara çarptırdığı top bir anda Sergio Aguero’nun önünde kaldı, Arjantinli yıldız ceza sahası içerisinde Sterling’e al da at diyince maç 5-3’e geldi. 5-3’lük skor M.City’nin yarı finale kalması için yetiyordu, atılan golden sonra gök mavili taraftarlar stadı resmen yıkarken, Pep Guardiola yardımcılarıyla birlikte büyük bir sevinç yaşadı.

1 DAKİKADA TABLO DEĞİŞTİ

Karşı tarafta yenen golün ardından Tottehamlı oyuncular resmen yıkıldı. Pochettino 5.golü kalesinde görünce büyük bir üzüntü yaşarken Cüneyt Çakır’ın düdüğü bir anda ortalığı karıştırdı. Sterling’in attığı golde VAR’a giden Çakır golü iptal ederken bir dakika içerisinde sevinç ve üzüntü tablosu tam tersine döndü. Pep Guardiaola kenarda kendisini yere bırakırken, Pochettino ise futbolcularını kalan 2 dakika için motive edip onları toparlamaya çalıştı.

7 golün atıldığı maç 4-3 M.City’nin üstünlüğüyle sona ermesine rağmen Tottenham ilk maçı 1-0 kazandığı için yarı finale kalmayı başardı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX