0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Kasım 2017 Salı 11:46:00 - Güncelleme:07 Kasım 2017 Salı 11:49:00

Aziz Yıldırım'dan Aykut Kocaman'a: Yarım kalan işini tamamla

Osmanlı maçında sonra telefonlarını bile kapatan Kocaman’la görüşen Başkan Yıldırım,“Yarım kalan işini tamamlamalısın. F.Bahçe’nin menfaatleri için görevine devam etmelisin” dedi.

Sezon başında zor durumdaki camiasını ayağa kaldırmak için elini taşın altına koyan ve F.Bahçe’ye gelen Aykut Kocaman, büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Osmanlıspor karşılaşmasının ardından ‘Gereğini yapacağım’ diyerek istifa sinyali veren Kocaman, telefonlarını kapattı, hiç kimseyle görüşmedi. Bir süre inzivaya çekilen ve muhasebe yapan Aykut Kocaman’la, Başkan Aziz Yıldırım görüştü. Yıldırım tecrübeli teknik adama, “Sen F.Bahçe’nin evladısın. Biz senin arkandayız. Zor günlerde takımı bırakmak olmaz. Yarım kalan işini tamamla. F.Bahçe’nin menfaatleri için de bunu yapmalısın” dediği öğrenildi.

GEREKEN NEYSE YAPILACAK

Takımda karşılaştığı sorunları Başkan Yıldırım’la paylaşan Aykut Kocaman da rahatsızlıklarını anlattı. Bir değişimin camiaya yeni bir ruh ve heyecan getirebileceğini, ayrılığın F.Bahçe için daha iyi olabileceğini vurguladı. Kocaman ayrıca hem takım hem de yönetim için de hedefe olan inanç ve birliktelik problemi bulunduğunu dile getirdi. Başkan Aziz Yıldırım ise Kocaman’a gereğini yapma konusunda güvence verdi. Devre arasında bir sol bek almayı planlayan Başkan Yıldırım, gerekirse transfer sayısını artırabileceklerini de vurguladı. Yıldırım, üst üste alınacak birkaç  iyi sonucun camiayı ayağa kaldıracağını da belirtti.

KENETLENMEYE İHTİYAÇ VAR

Başkan Yıldırım, çarenin ayrılık değil, sorunları ve çözüm yollarını konuşmak olduğunu da belirterek, Aykut Kocaman’dan takım ve rahatsızlıkları hakkında geniş çaplı bir rapor isteyerek, ‘Ayrılığa değil, kenetlenmeye ihtiyaç var” dedi. Kocaman’ın ise hali hazırda ligin milli araya girmesini fırsat bilerek, Başkan Yıldırım’dan birkaç günlüğüne süre istedi. Tecrübeli çalıştırıcı, en kısa zamanda kararını bildirecek.

FUTBOLCULARLA TOPLANTI

SEZON başından beri takımı tamamen Teknik Direktör Aykut Kocaman’a bırakan ve futbolcularla diyalog kurmayan Başkan Aziz Yıldırım’ın, takımla da bir toplantı yapacağı öğrenildi. Yıldırım, oyunculara rahatsız olduğu konuları anlatıp, başarısızlığın açıklamalarını yapmalarını isteyecek. Başkan, oyuncuların da sorunlarını dinleyip, varsa bir problemleri çözecek.

Akşam

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX