0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Kasım 2017 Salı 16:22:00 - Güncelleme:14 Kasım 2017 Salı 16:24:00

Aykut Kocaman günler sonra ilk kez konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Volkswagen Arena'da yapılan Watson İstanbul Zirvesi'ne katıldı. Tecrübeli hoca Osmanlıspor maçının ardından yaşanan krizin ardından ilk kez zirvede boy gösterdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçından sonra "Gerekeni yapacağım" demiş, ardından 3 gün sonra yeniden takımın başına dönmüştü.

Kocaman yaşanan krizin ardından Volkswagen Arena'da yapılan Watson İstanbul Zirvesi'nde konuşma yaptı.

İşte tecrübeli hocanın açıklamaları:

"Antrenörlük eğitimi alırken ilk derste 'Futbol bir bilim değildir. Ama bilimden faydalanır" denmişti. Çok doğru. Futbolda insan çok önemli bir bileşen, aynı zamanda çok bilinmeyenin olduğu bir oyun. Bilimi/teknolojiyi kullanarak bu bilinmeyenleri olabildiğince azaltmak çok kıymetli. Futbolun bilinmeyenlerini analiz ederek, seviyesini nasıl daha iyi hale getiririm sorusuna yanıt vermeye çalışıyorum."

Skorer

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX