0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Temmuz 2019 Pazartesi 14:31:00 - Güncelleme:22 Temmuz 2019 Pazartesi 16:11:00

Abdullah Avcı'dan flaş karar: Gönderin gitsin

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kolları sıvayan Kara Kartal'da teknik direktör Abdullah Avcı'dan flaş bir karar geldi. Avcı, tecrübeli futbolcuyu kadroda görmek istemdiğini yönetime iletti..

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk planları yapan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın istekleri doğrultusunda siyah-beyazlı yöneticilier girişimlerini sürdürüyor. Kamp çalışmalarına devam eden Kara Kartal'da teknik direktör Abdullah Avcı'dan sürpriz bir karar geldi. Tecrübeli teknik adam kadroda görmek istemediği ismi yönetime iletti.

Beşiktaş yönetimi Avcı'nın bu isteğinin ardından hemen gönderilmek istenen ismin bölgesine yeni bir oyuncu almak için çalışmalara başladı. 

Geçtiğimiz sezonun devre arasında PSV'den kadroya dahil edilen Isimat-Mirin, teknik direktör Abdullah Avcı'nın gözüne giremedi. Fransız stoperin istediği oyun tarzına ayak uyduramadığını belirten Avcı, teklif gelmesi halinde değerlendirebileceklerini yönetime iletti.

27 yaşındaki defans oyuncusuna Fransa 2. Ligi takımlarından Valenciennes'in talip olduğı iddia edilmişti. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'la 14 maça çıkan oyuncu, 27 yaşındaki Fransız futbolcu Beşiktaş'la 14 maça çıkarken 1215 dakika sahada kaldı.

(Fotomaç)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX