0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Kasım 2017 Cuma 13:42:00 - Güncelleme:24 Kasım 2017 Cuma 13:45:00

Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir şok da Rumeli Balkan Dernekleri'nden: Suç duyurusunda bulunacağız

Katıldığı programda kullandığı cümlelerden dolayı Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepkiler gelmeye devam ediyor. Programdan kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir şok da RUTEV'den geldi.

Kamuoyu duyurusu olarak yapılan açıklamada şöyle denildi;

Hemen hemen yaptığı her konuşmada birilerine hakaret etmeyi ve aşağılamayı alışkın haline getirmiş ve etk mahareti bu olan, sözüm ona ne idüğü belirsiz, sözde gazeteci olan adına Rasim Ozan Kütahyalı denen kişi, 19 Kasım 2017 günü Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında, kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak s...." olarak nitelendirmiştir.

Kütahyalı'nın sarf ettiği bu sözler, kelimenin tam anlamıyla, belden aşağı, terbiyesizce, dini ve milli geleneklerimize uymayan sözcükler olmanın yanında, aynı zamanda ırkçı, aşağılayıcı, küçümseyici, tahrik edici, nefret ve hakaret içerikli sözlerdir.

Bu sözleri sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı başta olmak üzere, ona TV kanalında bu imkanı veren Beyaz TV genel yayın yönetmenini ve kanal sorumlularını, Beyaz Futbol Programını yapan ve sunan tüm ekibi KINIYOR, bu iğrenç sözleri sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı hakkında adli makamlara başvuru yapacağımızı ve bu sürecin takipçisi olacağımızı beyan ederiz.

İŞTE YAPILAN O AÇIKLAMA

Soruşturma başlatılması için imza kampanyası baştalan Bosnalıların, Boşnakların duyurusuna imzalar artarak devam ediyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX