0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Kasım 2017 Cumartesi 16:53:00 - Güncelleme:11 Kasım 2017 Cumartesi 17:20:00

Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da konuştu: Bursa'yı İzmir gibi yapacağız

CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da garip açıklamalarda bulundu. 2019 seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni alacağını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Bursa'yı İzmir gibi yapacağız" dedi. Oysa İzmir'deki barajların ağzına kadar dolu olmasına rağmen kentin bir kaç yıldır su sıkıntısı yaşadığı biliniyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'daki programını, merkez Nilüfer İlçesi Beşevler Jimnastik Salonu'nun açılış törenine katılarak sürdürdü. Kılıçdaroğlu Nilüfer Belediyesi tesis açılışında yaptığı konuşmada 2019 seçimlerinde Bursa'yı alma sözünü verdi.

"SİZLERE SÖZ VERİYORUM"

"Bursa eskiden yeşil Bursa diye anılırdı. Ben Eskişehir ile Bursa'yı hep kıyaslarım. Eskişehir bugün yeşilin başkenti olarak anılır.

Sizlerin desteğiyle 2019'da Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni alacağız. Sizlere söz veriyorum.

"BURSA İZMİR GİBİ OLACAK"

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı aldıktan sonra kent ile kırsal arasında eşitliği sağlayacağız. Hiçbir çiftçi 'Ben aç kaldım' diyemeyecektir.

Örnek mi? İzmir Büyükşehir Belediyesi. Bizim İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin uluslararası kredi notu Türkiye Cumhuriyeti'nin kredi notundan daha yüksektir.

CHP klasiği! İzmir'de 3 günlük su kesintisi olacak

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX