0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Temmuz 2021 Cuma 07:30:00 - Güncelleme:30 Temmuz 2021 Cuma 10:12:00

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde skandal talimat!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından kurulan WhatsApp grubunda, amirler tarafından başkan Özlem Çerçioğlu'na ait bir haberin paylaşılması talimatı verildiği ortaya çıktı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından kurulan WhatsApp grubunda, "Tüm personel, Facebook ve Instagram sayfalarında paylaşacaktır, sayın başkanımızın talimatıdır" şeklinde mesaj yazıldı.

Aynı grupta, "Tüm itfaiye teşkilatı tarafından paylaşım yapılacak, amirlerce takip edilecek bu bir emirdir" şeklinde talimat verildiği de görüldü. Yine Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bir kuruluşu olan AY-BA şirketinde de, ortak WhatsApp grubunda "Arkadaşlar Özlem başkanımızın bugüne kadar olan Facebook, Twitter, Instagram paylaşımlarını kaç kez paylaştınız, herkes yazsın" şeklinde talimat verdiği görüldü. Çalışanlarının daha önce Özlem Çerçioğlu hakkında yaptıkları paylaşımları WhatsApp grubuna attıkları görüldü.

TEPKİ TOPLADI

Çerçioğlu'nun sosyal medya hesaplarını takip ettirmesi, haberlerini paylaşmaya zorlaması tepkiyle karşılandı.

Etiketler : CHP ÖZLEM MOBİNG Özlem Çerçioğlu
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX