0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Nisan 2017 Cuma 13:14:00 - Güncelleme:07 Nisan 2017 Cuma 14:31:00

NATO'dan ABD'nin füze saldırısıyla ilgili açıklama: Destekliyoruz

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD'nin hava üssüne yönelik operasyonunun ardından yaptığı ilk açıklamada, "Barış için yürütülen uluslararası çabaları destekliyoruz" dedi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD'nin Şaryat hava üssüne yönelik saldırısının ardından bir açıklama yaptı. Stoltenberg, "Bu gelişmenin sorumlusu Suriye rejimidir" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYIN

"KİMYASAL SİLAHLARIN HİÇBİR KULLANIMI KABUL EDİLEMEZ"

 

ABD'nin saldırıyı gerekçe olarak gösterdiği ve Suriye hükümetinin kesin bir dille reddetmesine karşın suçlandığı İdlib'deki kimyasal saldırıyı atıf yapan Stoltenberg, "Kimyasal silahların hiçbir kullanımı kabul edilemez, yanıtsız bırakılamaz ve arkasındaki kişiler sorumlu tutulmalıdır" dedi.

 

Bu arada Stoltenberg, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın hava üssü saldırısı öncesinde kendisine bilgi verdiğini açıkladı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX