0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Haziran 2021 Salı 16:03:00 - Güncelleme:29 Haziran 2021 Salı 16:03:00

İmzalar atıldı! Roketsan'ın ürünleri Bangladeş yolcusu

Türkiye ile Bangladeş arasında imzalanan Devletten Devlete (G2G) İşbirliği Mutabakat Muhtıraları kapsamında ROKETSAN'ın çeşitli ürünlerinin ihracat anlaşması gerçekleştirildi.

Türk savunma sanayii kabiliyetlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın (SSB) Bangladeş ile imzaladığı Devletten Devlete (G2G) İşbirliği Mutabakat Muhtıraları kapsamında ROKETSAN'ın çeşitli ürünlerinin ihracat anlaşması gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili SSB Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, resmi Twitter hesabından anlaşmanın görüntülerini içeren videolu bir paylaşımda bulundu.

SSB Başkanı Demir tarafından yapılan paylaşımda, "Türk savunma sanayiimiz kabiliyetlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırmaya devam ediyor. Bangladeş ile imzaladığımız Devletten Devlete (G2G) İşbirliği Mutabakat Muhtıraları kapsamında ROKETSAN'ın çeşitli ürünlerinin ihracat anlaşması gerçekleştirildi. Durmak Yok Yola Devam!" ifadelerine yer verildi.

Etiketler : ROKETSAN TÜRK SAVUNMA SANAYİİ Bangladeş
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX