0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Mart 2019 Perşembe 19:22:00 - Güncelleme:28 Mart 2019 Perşembe 19:23:00

Senegal Futbol Federasyonu'ndan Diagne'nin sakatlığına ilişkin flaş açıklama

Senegal Futbol Federasyonu, Diagne'nin kürek kemiği ile köprücük kemiğinin bağlanma bölgesinde çıkık tespit edildiğini açıkladı.

Galatasaray'ın devre arasında 10 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği Mbaye Diagne milli takımda sakatlandı. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in merakla beklediği  Mbaye Diagne'nin sakatlık tanısı konuldu. Omzunda çıkık tespit edilen Mbaye Diagne hakkında Senegal Futbol Federasyonu açıklama yaptı. Kostas Mitroglou'nun sakatlığından sonra Mbaye Diagne'den gelen haberle sarsılan Galatasaray, Süper Lig'in başlamasına günler kala forvet problemi ile karşı karşıya kaldı.

Senegal Futbol Federasyonu, sakatlanan Mbaye Diagne'nin kürek kemiği ile köprücük kemiğinin bağlanma bölgesinde birinci aşama çıkık tespit edildiğini açıkladı. Mbaye Diagne'nin bir an önce tedavisine başlanırken, sahalardan uzak kalacağı süre hakkında bilgilendirme yapılmadı.

(Futbol Arena)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX