0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ağustos 2018 Perşembe 10:03:00 - Güncelleme:16 Ağustos 2018 Perşembe 10:05:00

Philip Cocu'ya ağır fatura! Bu hamleleri çok eleştirildi

Otoriteler, Kanarya'nın hocasını mutlak gol gereken maçta tek forvet Soldado'nun oyuna geç girmesi, Isla, Valbuena, Giuliano ısrarı, Barış Alıcı'nın yedek kalması ve savunma hatalarına çözüm bulamaması gibi nedenlerle hatalı oldu.

Benfica rövanşında kaçan Şampiyonlar Ligi treninin ardından eleştiri okları Teknik Direktör Philip Cocu'ya çevrildi. 1- Hollandalı teknik adam mutlak galibiyete ve gol yemesi halinde en az 3 gole ihtiyacı olan maçta elindeki tek golcü Soldado'yu yedek bıraktı. 2- Cocu, en azından Soldado'yu ikinci yarının başında oyuna alabilirdi. Maçın çalışkan ismi Alper'i orta alana çekip, Soldado'yu santrafora koysaydı, gol yollarında daha etkili bir Fenerbahçe izleyebilridik.

ORTA SAHA RAKİBE KAPTIRILDI

3- İlk maçta savunmadan çıkışlarda basit hatalarla top kayıpları olmuştu. Cocu bunun önlemlerini alamadı. 4- Isla ilk maçta da kötüydü, onun hatasıyla gol gelmişti. Bu maçta da kötü oynadı. Cocu, Şener alternatifini 11'de denemedi. 5- Valbuena ve Giuliano kötü performans ortaya koydu. Cocu bu ikiliden vazgeçemiyor. 6- Ligdeki Bursa maçının yıldızı Barış çok geç oyuna alındı. 7- Rakibin en etkili bölgesi orta alandı. Teknik Diretör Cocu buraya bir türlü gereken önlemleri alamadı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX