0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ekim 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:11 Ekim 2019 Cuma 08:00:00

Gerginlik bitmiyor

Galatasaray’da üst üste alınan kötü sonuçların ardından kulüp içindeki gerginliğin önüne geçilemiyor. Teknik Direktör Fatih Terim ile başkan Mustafa Cengiz arasında yaşanan sıkıntının ardından, yönetimle divan kurulu arasında gerginlik açığa çıktı.

GÜNEŞ

■ SÜPER Lig’de son haftalardaki olumsuz gidişatın ardından yaşanan tartışmaların arkası kesilmiyor. Sarı-Kırmızılı kulüpte teknik direktör Fatih Terim’in “Biraz da ceza almayanlar konuşsun” açıklamasının ardından, başkan Mustafa Cengiz, “Herkes işine baksın” ifadesini kullanmıştı. Bu açıklamaların ardından doğan gerginlik yapılan toplantıyla giderilmeye çalışılmış, başkan Cengiz “Her şey abartılıyor. Aramızı kimse bozamaz. Fatih Terim ile aramızda en ufak bir sorun yok. Terim bizim gururumuz” diye konuşmuştu

BU KEZ DİVAN'DA SIKINTI

 ■ GALATASARAY’da Terim-Cengiz gerginliği henüz tam olarak çözülemezken, bu kez divanda gerginlik yaşandı. Divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Mustafa Cengiz'e tepki gösterdi. Cengiz’in divana karşı cephe açtığını söyleyen Hamamcıoğlu, “G.Saray tam gaz uçuruma gitmektedir” dedi. Bu ağır tepkiye 2. Başkan Kaan Kırçal “Paçamızdan çekmeyin, bizi örnek alın” açıklanmasıyla yanıt verdi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar ise kulüp içinde yaşanan kavga ve çekişmelerin biran önce sonlanmasını istiyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX