0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2018 Pazartesi 15:48:00 - Güncelleme:29 Ocak 2018 Pazartesi 15:50:00

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek kulüp binasında

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek kulüp binasına gitti! Özbek'in bugün çıkan Ndiaye transferindeki detaylar ile ilgili yöneticilerle görüşmeye gittiği gelen haberler arasında.

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gazete Habertürk'te Erhan Telli imzası ile yer alan Ndiaye transferinin detayları sonrası taraftar eski başkan Dursun Özbek'e sosyal medyadan büyük tepki gösterdi. 

Ndiaye için KAP'a yapılan açıklama dışında oyuncu için eski kulübüne ve menajerine ödenen 4.5 milyon Euro çok konuşulacak gibi duruyor.

Galatasaray tarafında bu gelişmeler yaşanırken Dursun Özbek ile ilgili tartışmalar da başladı. Tüm bunlar yaşanırken öğle saatlerinde eski başkan Dursun Özbek kulüp binasına gitti. 

Özbek'in basında çıkan bu haber ile ilgili Başkan Cengiz görüştüğü öğrenildi. Galatasaray Kulübü'nün Özbek'i dinledikten sonra resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Fanatik

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX