0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Haziran 2019 Cuma 14:58:00 - Güncelleme:21 Haziran 2019 Cuma 15:06:00

Ersun Yanal, Kolarov'u joker olarak kullanacak

Fenerbahçe dış transferde dev bir ismi renklerine bağlamak için geri sayıma geçti. Teknik direktör Ersun Yanal'ın hem stoper hem de sol bek oynatabileceği için Kolarov'un transferini çok istediği ve joker olarak kullanacağı öğrenildi.

Fenerbahçe, İtalya'nın Roma takımında forma giyen Aleksandar Kolarov'u dün İstanbul'a getirmişti. Daha önce prensipte söz kesilen Sırp futbolcuyla pazarlık masasına oturan sarı lacivertli yönetimin, transferi bugün kesinleştirmesi bekleniyor.

Kolarov'u yeni sezonda kadroda düşünmeyen Roma yönetimi, Inter'den gelen teklifi geri çevirerek, futbolcunun Fenerbahçe ile görüşmesine izin vermişti. Sırp futbolcu da bu iznin ardından İstanbul'a geldi ve Fenerbahçe'den yıllığı 2.8 milyon eurodan iki senelik sözleşme teklifi aldı. Olumlu geçen görüşmenin ardından ufak pürüzlerin ise kısa süre içinde çözüleceği ifade edildi.

1 yıl daha sözleşmesi bulunan Aleksandar Kolarov'un bonservisi için sembolik bir  bedel ödeme konusunda Roma ile anlaşan sarı lacivertli yönetimin önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın hem stoper hem de sol bek oynatabileceği için Kolarov'un transferini çok istediği ve joker olarak kullanacağı öğrenildi. (Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX